Thursday, July 31, 2008

U toplesu i sa novom frizurom - Manekenka Hajdi Klum

U toplesu i sa novom frizurom

Manekenka Hajdi Klum, osim što je poznata po tome jer je prelepa, bila je u vezi s poznatim muškarcima i ostvarila zavidnu manekensku karijeru, poznata je i po tome što neretko menja frizure i boju kose.

Poslednja njena frizura je kratka i smeđa, a povodom novog izgleda osvanule su njene fotografije u toplesu nazvane „Hajdi Klum nosi samo svoju kosu“. Jedna je od retkih žena kojoj je dovoljno da se negde pojavi, pa da se svi u nju zaljube i počnu da trepću očima, a najviše se dive upravo njenoj negovanoj kosi, koja je ipak najčešće plave boje.

Nakon što je snimila kampanju za „Braunov“ depilator, noge poznate manekenke su osigurane na 2,2 miliona dolara, međutim, pošto na levoj nozi ima mali ožiljak, desna noga je osigurana na više novaca od leve. „Vidite, malo ispod levog kolena imam sićušni ožiljak kojeg je stručnjak u Londonu pri pregledu uočio, pa su moje noge procenjene na različite svote novca. Vrednost desne noge je 1,2 miliona dolara, što je više od leve koja je osigurana na milion dolara“, rekla je Hajdi, koja se pre tri godine na plaži u Meksiku udala za pevača Sila.
Imaju dvojicu sinova, Henrija Gintera Ademola Daštu Samuela i Džona Rilija Fjodora Tajvo Samuela. Osim njih, Hajdi ima ćerku Leni sa bivšim dečkom Flaviom Brijatoreom.

No comments:

Za mame i buduce mame