Sunday, July 20, 2008

Muza Stefana Lupina

(Blic)
Muza Stefana Lupina
Poznati hrvatski fotograf Stefan Lupino, nakon što je završio sa učestvovanjem u rialiti šou-programu „Farma“, nastavio je da fotografiše obnažene lepotice. On je ovih dana na Hvaru razgolitio još jednu „Plejbojevu“ zečicu, a ovoga puta na meti njegovog objektiva našla se Sabina Čedić.

Uprkos radoznalim pogledima prolaznika, Lupino je uspeo usred dana da napravi fotosešn s ovom lepoticom koja je iskusno i bez imalo treme pokazala svoje čari. Nakon Hvara, Lupino je sličan performans napravio i u Umagu, gde se trenutno održava teniski ATP turnir. Pošto je poznato da je za vreme ovog turnira, na koji dolaze brojne poznate ličnosti, noćni život i te kako buran, Lupino je usred noćnog provoda na pozornicu jednog bara izveo Sabinu, te su ponovili fotosešn na zadovoljstvo brojnih prisutnih od kojih je većina ovaj trenutak zabeležila svojim fotoaparatima i mobilnim telefonima.
- Meni je bilo zanimljivo, a nadam se da su se i prisutni zabavili. Sabina je prelepa i nema razloga da krije svoju lepotu. Sve smo odradili vrlo profesionalno i brzo - kaže fotograf Stefan Lupino.

No comments:

Za mame i buduce mame