Tuesday, July 22, 2008

JK porađa tetka carskim rezom

Evo i malo traceva:

(Alo)
JK porađa tetka carskim rezom
Tošićima stiže prinova početkom septembra

Jelena Tošić (a do pre dve nedelje Karleuša) već je zakazala porođaj na jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Carski rez će biti izveden početkom septembra meseca, a u intervenciji će učestvovati i njena tetka koja je u toj bolnici zaposlena kao lekar anesteziolog!
Jelena će sve vreme do porođaja provesti u Beogradu u društvu svojih najbližih. A da za to vreme ne pati omogućio joj je njen voljeni muž Duško Tošić. On joj je umesto džipa koji joj je kažu ptičice ukraden pre nekoliko nedelja, podario novi model „mercedesa“. Doduše, nova „mečka“ zelene boje, oznake SLK, nije konforna kao džip, pa će „mala od skandala“ morati da sačeka porođaj kako bi uživala u vožnji beogradskim ulicama.
Fudbaler Verdera nije vodio računa da sličan model automobila godinama vozi Dara Bubamara, koja je Karleušina ljuta suparnica.

Radojka Adžić je model „mercedes SLK 200 kompresor“ kupila u Nemačkoj za 53.000 evra. Od ostalih estradnih ličnosti u bivšoj Jugi za njegov volan sela je samo hrvatska diva Severina, naše pevačice Ana Nikolić i Seka Aleksić, kao i voditelj „Granda“ Tihomir Tepić. Ipak, poklonu se u zube ne gleda, pa je Jelena u zamenu za automobil svome dragom poklonila sočan poljubac.


Slikaće se gola!

Jelena će uraditi seriju provokativnih fotografija za magazin „Hello“.
- Slikaću se gola kao Demi Mur - poručila je Jelena u jednoj emisiji za hrvatsko tržište.
Na novinarsko pitanje koliko će novca dobiti za ovo egzibiciju i fotografije deteta, lukavo je odgovorila: „Kada bih mogla da naplatim svadbu kao slike deteta, svaki dan bi ostajala u drugom stanju“.


Lj. Radanov

No comments:

Za mame i buduce mame