Friday, July 11, 2008

Četvorke za prsa ispred svih

Plavokosa glumica i pevačica Džesika Simpson nedavno je ponela titulu najlepših grudi u svetu šoubiznisa. Na listi su se tako očekivano našli uglavnom raskošniji dekoltei slavnih lepotica. Uostalom, i istraživanja su pokazala da četvorku preferira veći broj muškaraca, dok se nešto manje njih odlučuje za trojku. Zanimljivo je što se dva odsto muškaraca izjasnilo da voli male grudi, dok bi se samo tri procenta njih rado izgubilo u bujnoj šestici. Najlepšim grudima u svetu slavnih može, dakle, da se pohvali plavokosa Teksašanka, čiji bujni dekolte ostavlja bez daha. U borbi prsa u prsa mesto ispod Džesike osvojila je tamnoputa lepotica s velikim kapacitetom pluća – bivša manekenka Tajra Benks. Iako se svojevremeno nagađalo da Tajrini atributi nisu delo majke prirode, ona je u svojoj TV emisiji, uz pomoć plastičnog hirurga, uspela da uveri milione gledalaca u suprotno. Na trećem mestu našla se plavokosa seks-bomba – glumica Skarlet Johanson, koja je stekla slavu pametnim izborom uloga i, naravno, talentom, ali i raskošnim oblinama. Dok žene uočavaju i strije na njenom mlađanom snežnobelom dekolteu, muškarci takve stvari ne vide. Izgleda da je na ceni i rad plastičnih hirurga jer se na visokom četvrtom mestu našla starleta Karmen Elektra, koju krasi silikonsko poprsje. Velikim grudima mogu se pohvaliti i glumice Lindzi Loan i Ketrin Hajgl. Ali, osim četvorki i petica, dobro su prošle i obične trojke, poput onih koje krase glumice Dženifer Aniston i Megan Foks, te pevačicu Bijonse.

Osim što uživaju, muškarci gledanjem raskošnih dekoltea mogu i popraviti zdravstveno stanje. Naime, prema jednom nemačkom istraživanju, gledanje ženskih grudi blagotvorno utiče na zdravlje muškaraca, a može im čak i produžiti život. Tako bar tvrde naučnici koji su zaključili da desetominutno gledanje ženskih grudi ima isti efekat kao i pola sata gimnastike. Muškarcima koji netremice posmatraju ženske grudi snižava se krvni pritisak i smanjuje se opasnost od srčanih oboljenja. Dakle, ne odvraćajte pogled s lepog dekoltea. Bićete zdraviji i definitivno bolje raspoloženi.

S druge strane, italijanski seksolog Pijero Lorenconi tvrdi da veličina i oblik grudi ženama definiše karakter, pa je izradio celu kategorizaciju različitih tipova grudi upoređujući ih s voćem. Voćna lestvica očekivano započinje dinjama, pa, prema Lorenconijevom mišljenju, žena s velikim okruglim grudima koje liče na dinje možda deluje majčinski, ali je daleko od toga. Takva žena voli da jede i želi da joj se ugađa i divi. Ipak, seks joj nije toliko drag, objašnjava on. Muškarci koji pak vole malo živahnije žene u krevetu trebalo bi da biraju one koje imaju grudi poput limuna. Takve žene su pune života i znaju da se smeju čak i same sebi. Žele uravnoteženi život, bez previše iznenađenja. Prpošne grudi ovalnog oblika su poput ananasa, a žena s takvim grudima je inteligentna, često ima uspešnu poslovnu karijeru, ali je, uz to, i romantična. Takođe, ona je i veoma verna, a ko god da osvoji njeno srce može biti siguran da ga neće tako brzo izgubiti. Grudi poput grejpfruta, okrugle i čvrste, nisu putokaz za sjajan seks. Možda te žene deluju erotično, ali su u stvarnosti stidljive i jednostavne. One će razmaziti partnere, ali im je nežnost mnogo važnija od seksa. Žene s grudima poput narandži neće zagrejati temperaturu u krevetu. Vrlo su samouverene i dobro znaju koji su im ciljevi, ali ih seks skoro uopšte ne interesuje. Više vole partnerstvo i dugačke razgovore. Žene s malim grudima koje podsećaju na trešnje jesu zabavne i vrlo uzbudljive. Inteligentne su i znaju dobro da se zabave, zbog čega su odlične partnerke za svakodnevni život i provode, ali im seks zato nije jača strana. Naime, nisu preterano zainteresovane za akrobacije u krevetu. Žene s kruškolikim grudima vole svaki vid ljubavi. Često su veoma religiozne, ali ih to ne sprečava da uživaju u avanturama.

No comments:

Za mame i buduce mame