Sunday, July 20, 2008

Tajne šminkanja i frizura lepotica „Seksa i grada“

(Kurir)

Lepe i negovane

Sigurno ste gledali najnoviji film sa četiri najpoznatije drugarice i primetili da Keri pršti svežinom zbog besprekornog tena i da Samantine usne deluju puno zahvaljujući ružu jarkih boja. U čemu je tajna njihove lepote?

Miranda

Mističan pogled Miranda duguje rozoj senci, koja naglašava zelenu boju njenih očiju. Smeđa maskara odlično stoji uz crvenu kosu. Da bi kosa bila sjajna i glatka između dva pranja, ona nanosi serum koji je hrani i stavlja ga samo na vrhove, da se kosa ne umasti.

Samanta

Samantine usne deluju puno i puteno zahvaljujući ružu intenzivnih boja. Za volumen na sredinu donje usne stavlja malo bele svetlucave senke ili sjaja. Tuš svetlije nijanse tik uz ivicu kapka, smeđa mat senka i puno maskare recept je za naglašene oči, koje ipak ne deluju kao da imaju tonu šminke.

Šarlot

Za porculanski ten Šarlot može da zahvali svakodnevnom čišćenju i pilingu koji radi dva puta nedeljno. Stručnjaci savetuju da, kao i ona, ne žalite pare za dobru kremu. Da bi joj kosa imala volumen, a ipak zadržala svilenkast izgled, najpre je osuši pognute glave, a zatim nanese vosak na krajeve i sprej za sjaj.

Keri

Keri pršti svežinom, a lep ten duguje dobroj podlozi. Za prikrivanje crvenila koristi zelenkasti korektor, a jagodice naglašava nežnim rumenilom. Sofisticirane punđe prikladne su za poslovne situacije, a prstima razbarušena kosa puna života prikladna je za urbani svakodnevni izgled.

No comments:

Za mame i buduce mame