Thursday, July 10, 2008

Hoću sise što ne vise

(Kurir)
Brigit Nilsen dozvolila direktan prenos svih estetskih korekcija kojima se podvrgla

Brigit Nilsen, bivša žena Silvestera Stalonea, nedavno je učestvovala u jednom nemačkom rijaliti šouu, koji je direktno prenosio sve estetske korekcije kojima se ovih dana podvrgla. Podršku su joj pružila dva miliona gledalaca, koji su putem direktnog prenosa pratili sve faze zahvata, od vađenja sala iz njenih bedara do ubrizgavanja botoksa u lice. Četrdesetčetvorogodišnju glumicu u sledećim epizodama očekuje još dosta nimalo lakih plastičnih operacija.

Cilj čitavog projekta je da ovom nekadašnjem seks simbolu promeni telo od glave do pete, kako bi se krajem godine ponovo slikala za Plejboj i time obeležila dvadesetogodišnjicu prvog pojavljivanja na stranicama ovog časopisa. Ova dobrodržeća dama nije se mnogo dvoumila kada su joj ponudili da se na ovakav način eksponira, jer kako kaže, još uvek ne može da se pomiri sa činjenicom da njeno telo mlitavi i da ne izgleda kao pre:

- Osećam se kao da imam 30 godina, a želim i da izgledam tako. Znam da sam prva slavna osoba koja je pristala na plastičnu operaciju pred kamerama i nadam se da sam time srušila sve tabue o odlasku pod nož - rekla je Brigit.

Ostaje nam još samo da vidimo kakav će biti ishod kada se odrade sve operacije.

No comments:

Za mame i buduce mame