Monday, July 7, 2008

Dženifer Lopez prvi put posle porođaja skinula se u bikini

Da, da znamo da maltene sve zene imaju celulit ali prija kada se vidi. Da li je ovo stvarno sex bomba ili ne neznam ali... prija.

(Kurir)

Ma, ko šiša celulit!

Kada ste Dženifer Lopez i imate guzu osiguranu na dvadeset sedam miliona dolara i muža Marka Entonija, koji vas voli kao da ste jedina žena na svetu, onda zaista nije važno da li imate brdo celulita ili ste savršeno građena cica.

Vešto oko paparaca uhvatilo je ovu latino divu kako u srebrnom kupaćem kostimu, na luksuznoj jahti negde u Italiji, promoviše svoju novu liniju.

Gledajući ove fotke, na kojima je u prvom planu njena „rupičasta“ guza, verovatno se mnogi pitaju koliko kozmetičkih tretmana će joj biti potrebno dok se oslobodi najvećeg ženskog neprijatelja, koji je zaposeo njen zadnji trap? Ali, ako se uzme u obzir da se Džej Lo porodila pre samo četiri meseca, a da je tokom trudnoće nabacila čak dvadeset kilograma, njen celulit je sasvim opravdan. Štaviše, ovu novopečenu mamu trebalo bi i pohvaliti jer je uspela da napornim vežbama i adekvatnom ishranom steše stomačić koji joj je ostao posle rođenja blizanaca. Treninzi koje popularna tridesetosmogodišnja pevačica upražnjava dva puta na dan sedam dana u nedelji pomogli su joj da dođe skoro do figure koju je imala pre nego što je ostala u drugom stanju. Jedno je sigurno, Dženifer će sasvim sigurno veoma brzo opet postati ona koja žari i pali celom planetom ističući u prvi plan svoje seksi obline...

No comments:

Za mame i buduce mame