Tuesday, July 8, 2008

I trudnoća im kao tretman lepote

(Gradjanski list)

One su bile prelepe trudnice, a samo nekoliko meseci nakon porođaja, ponovo su postale poželjni seksi komadi. Dva meseca pošto je rodila sina Henrija, manekenka Hajdi Klum učestvovala je na reviji donjeg rublja kuće "Victoria's Secret"; Kejt Hadson je tri meseca po rođenju sina Rajdera stesala liniju i bacila se na snimanje filma "Ključ tajni"; Deniz Ričards se mesec dana nakon porođaja slikala za "Plejboj"

Andželina Džoli

Definitivno najpoznatija i najseksepilnija mama na svetu, Andželina izgleda zanosno i u trudnoći, ali i nakon porođaja vrlo brzo uspeva da povrati liniju. Bar je tako bilo nakon rođenja ćerkice Šajlo. Verujemo da će i nakon rođenja blizanaca vrlo brzo uskočiti u staru garderobu.

Džesika Alba

Novopečena mama Džesika Alba još nije uspela da izgubi sve suvišne kilograme, ali mora se priznati da, uprkos tome, izgleda zanosno. Osmeh, kosa i lice te glumice, jednostavno, očaravaju. Nadamo se da će deo njenih gena naslediti ćerkica Onor.

Deniz Ričards

Seksi glumica slikala se gola za "Plejboj" samo mesec dana pošto je rodila ćerku Sem, a godinu dana posle rođenja ćerke Lole skinula se u bikini za naslovnicu časopisa "Šejp".

Hajdi Klum

Supermama Hajdi Klum nosila je na reviji donje rublje kuće "Victoria's Secret" samo dva meseca nakon što je rodila sina Henrija. U svoju je liniju bila toliko sigurna da je pre porođaja s proizvođačima potpisala ugovor vredan dva i po miliona dolara. Hajdi i Sil imaju još jednoipogodišnjeg sina Johana i Hajdinu četvorogodišnju ćerku Leni iz veze s Flaviom Brijatoreom.

Hale Beri

Raskošna i putena 41-godišnjakinja povratila je figuru ubrzo nakon porođaja. U martu je postala mama malene Nale Arijele, a samo mesec dana nakon porođaja – zablistala je na humanitarnoj večeri u Los Anđelesu.

Gvinet Paltrou

Na nedavno održanom festivalu u Kanu, Gvinet Paltrou oduševila je sve prekrasnim dugačkim nogama, koje je ponosno pokazivala u nekoliko ultrakratkih kombinacija. Gvinet je mama devojčice Epl i dečaka Mozesa.

Dženifer Lopez

Pevačica koja je u trudnoći dobila gotovo 30 kilograma već je u prvom mesecu nakon porođaja istopila 18 kilograma. Bez obzira na neznatan višak kilograma oko stomaka, mama malog Meksa i Eme izgleda odlično.

Kejt Hadson

Glumica Kejt Hadson u trudnoći je nabacila popriličan broj kilograma, ali ih je rigoroznim vežbama istopila u samo tri meseca. Žrtva se isplatila, a Kejt je zablistala u filmu "Ključ tajni".

Kejt Blanšet

Elegantna, prekrasna i zanosna mama svakako je i Kejt Blanšet. Pre tri meseca postala je mama treći put, a sinčiću su ona i suprug dali ime Ignasijus Martin. Blanšetova i suprug imaju još dva sina – trogodišnjeg Romana i šestogodišnjeg Dašijela.

No comments:

Za mame i buduce mame