Sunday, November 9, 2008

Veštačke bradavice - novi hit!

Secate li se one epizode "Sex i grad" kada Samanta pokazuje vestacke bradavice?

Muškarci jednim od najseksi delova ženskog tela smatraju upravo grudi, dekolte i bradavice, pa nije čudno što se na tržištu pojavio proizvod koji su žene razgrabile. Reč je o veštačkim bradavicama, uz koje je, kako tvrde neke holivudske dive, lakša potraga za princom svojih snova.

Ove bradavice prikladne su za grudi svih veličina i forme jer su oblikovane univerzalno. Izrađene su od silikona i bez obzira na to mirujete li ili vežbate, one uvek ostaju na mestu. Mogu se nositi ispod grudnjaka ili majice, a sudeći prema mišljenju korisnica, rezultati su odlični.

Žene koje nose veštačke bradavice tvrde kako nikada nisu pobuđivale toliko muške pažnje kao od kad koriste novi modni dodatak. Napete, nabrekle i uvek spremne bradavice nekih poznatih dama u stvari nisu prave. Ovaj modni detalj često nose Dženifer Aniston, Liz Harli i Viktorija Bekam, a srpsku premijeru doživele su u seriji „Seks i grad“. Predstavila ih je, naravno Samanta, koja je pokazala ovaj novi afrodizijak za muškarce.

Oprez!
Ukoliko vas „silikonske prijateljice“ dovedu do seksa, ne smete da zaboravite da ih skinete, ali to morate učiniti tajno, kad je pažnja muškarca usmerena na druge delove tela!

No comments:

Za mame i buduce mame