Wednesday, June 11, 2008

Samo je bezlično previše - MAKE UP

Zvučna dizajnerska imena su u paketu sa svojim krpicama lansirala i make-up diktaturu.
Vizažisti predlažu laganu tečnu podlogu, pomešanu sa ružičastim shimmerom, na očima puno maskare, ali samo na gornjim kapcima.
Neutralan i seksi izgled ćete dobiti ako unutrašnji ugao oka osjenčite laganom žućkastom sjenkom, a pregib kapka belim-kafa tonovima. Ruž je pudrasto-bež-mat, obrazi ružičasti.
Za jaču varijantu kapke osenčite u tonovima starog zlata, sa bordo-crvenkastim ružem, kao kad se malo jače izgrizemo za usnice, nema maskare! Obavezno neka probaju devojke plavih očiju, kap što predlaže Lanvin.
Guči se vratio smokey eye, unutrašnji uglovi oka su par tonova svetliji i puno maskare! I nije istina da tamne oči funkcionišu samo uz ruž boje kože, slobodno probajte bejbi ružičaste tonove, breskvu i slično, naravno sjajno ili mat po želji!
Treći look je onaj koji predlažu Viktor & Rolf, sa jako naglašenim unutrašnjim kapcima, u zlatnoj nijansi u svom najsjajnijem izdanju, obrazi su naglašeno ružičasti sa puno shimmera u prahu, shimmer daje svježinu. Ruž je glossy pink...
- Rumenilo daje izgled celom licu, svežinu tenu i završava celokupni utisak: intenzivniji tonovi ružičaste i boje breskve su za efekat svežine, a s druge strane su tu bronzeri za preplanuli look.
Dolce & Gabbana, Galliano, Louis Vuitton i DSquared smatraju da proleću treba dati omaž bojom.
Znači ako su usta - neka se vidi da su to usta. Zaboravimo na usta koja su masna od sjaja. Ovog proleća jedino što može biti previše je bezlična žena!

No comments:

Za mame i buduce mame