Sunday, June 15, 2008

Lepa kao slika

(PRESS)

Printovi su ovog leta garancija da ćete zaista biti najaktuelnija u klubu, na poslu, na plaži...

Da se kompliment iz naslova može lako dobiti ovih prolećnih dana pobrinuli su se svetski modni diktatori. Ako želite da ispratite aktuelne trendove i time uvećate šanse da vam se svaki dan ovako obraćaju, najvažnije je da neki od vaših odevnih predmeta bude obogaćen upadljivim printom! Sve vrste šara dolaze u obzir - od cvetnih motiva 60-ih, psihodelije 70-ih, preko geometrijskih motiva do čiste apstrakcije! Nemojte se plašiti jer su dezeni toliko popularni da ne možete pogrešiti ili preterati.

Možete se igrati do mile volje i upotrebiti ih u vidu detalja, ali i iskombinovati sve odjednom. Dizajneri poručuju da sve dolazi u obzir, pitanje je samo vašeg raspoloženja ili određene prilike. Ako kombinujete različite dezene, trebalo bi da se potrudite da kod oba ili više dezena jedna boja bude dominantna, odnosno da preovlađuje. Takođe bi i veličine šara trebalo usaglasiti kombinujući krupne sa sitnim, kako bi u celini vaša garderoba delovala dinamično, ali ne i prezasićeno. Kombinacija cvetnih motiva sa štraftama ili tačkama može vas učiniti neodoljivom preko dana, a za veče bolje se opredeliti za nešto malo svedenije ili apstraktnije.

I da ne zaboravimo - print je ovog leta obavezan i na plaži! Razigrani kupaći kostimi sa dezenima cveća ili leptirova sigurno će ulepšati dane pred vama! Uživajte i igrajte se beskrajnim mogućnostima koje ovaj trend nudi, a dovoljna je samo mašta i malo hrabrosti.

J. Nikolić

No comments:

Za mame i buduce mame