Monday, June 9, 2008

Luda letnja obuca

Ovog leta na nogama imajte što veselije boje

Dobro odabrane cipele i najjednostavniju odevnu kombinaciju mogu pretvoriti u nešto posebno. Mnoge pripadnice lepšeg pola troše pravo malo bogatstvo upravo na njih. Donosimo vam najnovije modne trendove za leto 2008.

Na visokoj peti

Nastavlja se modni trend iz prošle sezone, a to su su sandale s drvenim ili plutanim đonom i potpeticama. Prodavnice su prepune sandala s vrtoglavo visokim petama u svim bojama. Ovo leto važi pravilo pravilo: što više - to bolje!
Oprez: ako mislite da nećete moći izdržati u njima, u torbici imajte uvek jedne japanke!

Igrajte se bojama

Boje su apsolutan hit, pa ove sezone preovladavaju cvetni šareni uzorci, kao i drečave boje, a žuta i zelena su pravi hit.
Zapamtite: što šarenije - to bolje! Ipak je leto, a ono treba da bude veselo, zar ne?

Za verne niskoj peti

Baletanke su večne, njih možete obuti na skoro svaku odevnu kombinaciju. U trendu su sandale i japanke koje podsećaju na plemenski život i život u divljini. Imaju puno vezica, trakica i kaiševa i u njima ćete izgledati otkačeno i šik.

Za najhrabrije

I ove sezone nose se letnje čizme. Ako ste jedna od onih koja želi da bude primećena po svaku cenu, one su pravi izbor za vas. Samo dobro razmislite, na plus 40 u hladu i nije baš najprijatnije šetati u njima, zar ne?

No comments:

Za mame i buduce mame