Saturday, June 28, 2008

Renoviranje Brigit Nilsen

DANSKA GLUMICA ĆE SE SA 66 HILJADA EURA SUPROTSTAVITI SILAMA PRIRODE

Danski model i glumica, danas 44-godišnja Brigit Nilsen, odlučila je da ponovo izgleda kao da ima 30 i da se slika gola za “Playboy”. Da bi ostvarila taj san, podvrgnuće se detaljnoj “obnovi” (peglanje bora, liposukcija, sređivanje grudi, vještački zubi itd.) za 66.000 eura pred kamerama njemačkog RTL-a.
Tako će gledaoci moći da vide preobražaj još jedne izgledom i mladošću opsjednute slavne osobe koja prijeti silama prirode i njihovom pokušaju da je pretvore u “normalnu” 45-godišnju damu. Glumici je uskoro rođendan, pa je kriza tim i teža, ali po svemu sudeći, ipak će se suprotstaviti vremenu i pretvoriti u 30-godišnjakinju.
- Mislim da, dok još sve nekako stoji na svom mjestu, da vratim unazad pređenu kilometražu. Kod auta je to zabranjeno, ali žena to sebi može dozvoliti. Želim ponovno da izgledam kao da mi je 30 - izjavila je za časopis TV Movie, dodajući da njen, peti po redu i 16 godina mlađi muž, Italijan Matija Desi, nema ništa protiv.
Tako će sa svojim, za 66.000 eura obnovljenim tijelom, bivša žena Silvestera Stalonea, nakon 21 godinu ponovno osvanuti u magazinu “Playboy”. Što se operacija tiče, priznala je da se ne boji bola, ali ima strah od narkoze jer je njen pas umro od prestanka rada srca prilikom jedne operacije. Kako će sve to proteći, moći će da se vidi od 6. jula na njemačkom RTL-u.

No comments:

Za mame i buduce mame