Wednesday, June 4, 2008

Osvoji svet lepotom - Agencija Forma Viva uskoro privodi kraju potragu za novim licima

Forma Viva, srpska matična agencija internacionalnih supermodela, nastavila je tokom prošlog meseca „potragu“ za novim licima u duhu svog slogana „Osvojiti svet lepotom“. Za još neku prijavu, nije kasno, s obzirom na to Forma Viva strpljivo i istrajno odabira najboljeg među najboljim budućim supermodelima. Znači, ako devojke veruju u svoju ličnost i harizmu, imaju odlučnost, samopouzdanje, snagu i pre svega želju za uspehom, onda je finalni selekcioni kasting za Ronjenta for Elite Model Look 2008 Srbija prava prilika da se pokaže srpska lepota. Na redu su još samo dva izbora i oba su ove subote (7. jun) - u Beogradu u Elington klubu hotela „Hajat“ (13 časova) i u Kikindi u hotelu „Narvik“ (u 18 časova). Tokom jula će, tako, biti održano polufinalna „trijaža“, da bi se onda odabrale najlepše za samu završnicu Ronjenta for Elite Model Look Srbija 2008. A do tada, evo i najnovijih informacija o ranijim učesnicama ovog takmičenja Forma Vive:

- Danijela Dimitrovska, Požarevljanka blistave lepote i jedno od nezaobilaznih imena na spisku svetskih top-modela, postala je zvezda spota „An Evening njith Gucci“, koji je za najnoviji parfem „Gucci by Gucci“ režirao čuveni Rian Benet. Spot je u veoma oštroj konkurenciji pobedio na prestižnom „Frangrance & film festival 2008“ pod pokroviteljstvom najuticajnijeg modnog magazina američkog Voga! Uz Natašu Vojnović, koja je takođe bila zaštitno lice Guči kampanje, Danijela potvrđuje da su Srpkinje ljubimice ove elitne modne kuće.

- Marija Vujović, Podgoričanka, koja je bila prvi model sa ovih prostora na stranicama prestižnog Pireli kalendara i muza najpoznatijeg dizajnera današnjice Toma Forda, u međuvremenu je promovisana u svetskog supermodela i zvezdu glavnog editorijala Harpers Bazaar za tržište Velike Britanije.

- Nataša Vojnović, inače prva pobednica Elite Model Look za našu zemlju koja uz pomoć i menadžment modne agencije Forma Viva ušla na velika vrata u svet modelinga, najavljena je kao velika manekenska zvezda i ujedno senzacija modne scene. Ona je u stvari proglašena „Suštinom modne današnjice“, zauzevši pri tom mesto u NJHO IS NJHO svetske modne industrije. NJena modna magija je presudila da od svih svetskih modnih ikona baš ona bude odabrana za centralni editorijal aktuelnog izdanja prestižnog magazina NJ, rađenog na temu čuvene francuske heroine Jovanke Orleanke, u kome je do izražaja došla njena jedinstvena i neponovljiva energija. Svi su izgledi da je Forma Viva stvarno formirala modele za - uspeh!

No comments:

Za mame i buduce mame