Monday, June 30, 2008

Neka vam jede iz ruke

(Kurir)
Saznajte kako da muškarcu podignete ego i osvojite ga

Besramno laskanje, treptanje okicama, ofucani klišei... Žene možda nikad ne bi pale na takve stvari, ali muškarci se najčešće "primaju". Evo nekoliko saveta kako da vam muškarac "jede iz ruke"...
1 Kada primetite da ga neko šmeka, dajte mu do znanja, ali bez trunke ljubomore i s ponosom što je on baš vaš!
2 Alat je muškarcu najbolji prijatelj. Zamolite ga da vam popravi česmu na sudoperi ili popravi kvar na automobilu. Verujte nam, rascvetaće se od sreće!
3 Flertujte s njim na neprikladnim mestima (porodične večere, pun lift itd.).
4 Delite mu komplimente koji se odnose na ono što je svojstveno samo njemu (recite mu da obožavate način na koji se smeje ili jede).
5 Svaki muškarac ima neke fizičke karakteristike koje mu smetaju - uverite ga kako su vam upravo one neodoljive (npr. '' tvoj pivski trbuščić mi je baš seksi'').6 Pohvalite način na koji vozi auto. Koristite reči poput ''majstorski'' i ''pun kontrole''.
7 Tu i tamo pucajte od ljubomore - čak i kad niste ljubomorni.
8 Ne zaboravite na klišee. Recite mu kako je zgodan, pametan, odličan u krevetu...
9 Hvalite njegova dostignuća pred drugima. Na primer, ako vam je pomogao da ugradite novu sudoperu, recite to pred gostima (kad je on negde u blizini i može da vas čuje).
10 Kad otputujete iz grada, nazovite ga usred noći i recite mu kako ne možete da zaspite jer vam nedostaje. Ako je imalo romantična duša, rastopiće se i dobićete još jedan plus.

No comments:

Za mame i buduce mame