Thursday, December 11, 2008

STEGNITE KAIŠEVE!

PRESS

Uski, široki, kožni, lakirani, šareni, crni - kaiševi svih oblika i veličina i dalje su najpoželjniji modni detalj ove zime

Savršeno ističu siluetu... Kaiševi daju završni pečat svakoj odevnoj kombinaciji

Savršeno ističu siluetu... Kaiševi daju završni pečat svakoj odevnoj kombinaciji

Modni diktati već nekoliko sezona nalažu strukiranu siluetu, naglašenu interesantnim kaišem. Tako će biti i ove zime, sudeći po svemu viđenom na modnim pistama širom sveta!

Bilo da volite uske ili široke, kaiš je odavno napustio funkciju pridržavanja pantalona, pretvorivši se u nezaobilazan modni dodatak. Kaiševi savršeno ističu siluetu i upotpunjuju razne odevne kombinacije.

Kaiš možete da nosite praktično uz sve. Idealno će se slagati uz haljinu, rolku, kaput, sako, a može da ide i preko kardigana. Široki kožni kaiševi izvrsno mogu da se kombinuju preko kaputa, dok su tanki kaiševi prikladniji i poželjniji za haljine.

Strani dizajneri, poput Dajan von Furstenberg, već odavno obožavaju kaiševe kao nezaobilazni modni dodatak, a sudeći prema najnovijim kolekcijama kreatora Emanuela Ungara i Đorđa Armanija ili modnih kuća „Marni", „Fendi" i „Barberi", ove sezone bez kaiša se nikud ne ide.

Osim toga, ovaj modni dodatak ne morate da nosite u striktno „strukiranom" izdanju. Dobar kaiš, naime, možete da odenete na dužu košulju, pustite da pada preko bokova i opet ćete biti „in".
Kopče su bitne

Obratite pažnju i na kopče. Zanimljiva i upečatljiva kopča poštedeće vas brige o nakitu, budući da takav detalj izvrsno funkcioniše sam za sebe, pa su drugi dodaci suvišni i nepotrebni. Ako niste ljubitelj kopči, nabavite kaiš koji se jednostavno veže oko struka. Kako god, bitno je samo da stegnete kaiš.

No comments:

Za mame i buduce mame