Sunday, December 7, 2008

Čarape u boji su hit sezone

Izvor: kurir-info.rs

Stižu nam sve hladniji dani i, iako ste možda to odgađali, sada je krajnje vreme za izvlačenje debelih čarapa iz ormara. Nemojte potceniti ovaj vrlo koristan odevni predmet, jer osim što fino greju naše noge, mogu biti i odličan modni dodatak. Zapravo, ako je suditi po modelima s modnih revija, guste i debele najlonke (nikako one providne!) pravi su modni hit ove sezone.

Na prvom mestu su uvek popularne klasične crne čarape, koje deluju elegantno i prefinjeno i najlakše se kombinuju.

Ako više volite žive boje, ovo je definitivno vaša sezona. Čarape sa uzorkom nose određenu poruku, pa ih zato često biraju žene slobodnijeg duha. Cvetni uzorci su za romantičarke, a životinjski print za „divlje u srcu“. Ukoliko se odlučite za ovakve čarape, neka ostatak odeće bude jednostavan i sveden.
* Ako želite da vizuelno produžite noge, dizajneri predlažu čarape i cipele u istom tonu. Iako ćete se možda malo pomučiti pri usklađivanju i pronalaženju jednakih boja, modni stručnjaci garantuju neverovatan efekat. Uostalom, to je dobar izgovor i za kupovinu novih cipela, samo proverite koje čarape imate u ormaru i trk u potragu za cipelama!

No comments:

Za mame i buduce mame