Friday, May 30, 2008

Posvetite se sebi i svi će biti zadovoljni

TIPIČNE ŽENSKE GREŠKE

MAJČINSTVO NE ZNAČI CELIBAT. Majčinstvo ne bi trbalo da vas otjera u celibat. Za vašu dobrobit, a i dobrobit cijele porodice, sa vremena na vrijeme morate da zaboravite da ste većim dijelom dana aseksualna majka i da morate da posvetite vrijeme i svom odnosu, a ne da trošiti svu energiju na djecu, kuvanje i spremanje.

NJEGUJTE ŽENSTVENOST. Nastojte da izgledate lijepo, njegovano i poželjno, iako vam se to nekada u vrtlogu obaveza čini nemogućim. Da, vi ste ona njegova voljena po mnogo čemu, ali povremeno očekuje i da budete njegova seksi zavodnica.

GLEDA EROTSKE FILMOVE I ČITA PLEJBOJ? NE OSUĐUJTE TO!
Nemojte ga kritikovati ako tu i tamo ima potrebu da pogleda neki erotski film, slike na Internetu ili čita Plejboj, osim ako vas time ne zamijeni. Umjesto da na to gledate kao na prijetnju, smatrajte ga nečim što može poboljšati vaš seksualni život.

DIRTY TALK. Nemojte biti sramežljivi, ponekad dirty talk može da začini vašu vezu, naravno ako je to u umjerenim količinam.

VOLITE SVOJE TIJELO. Bili mršavi ili debeli, visoki ili niski, ono što muškarce može da zadivi više od bilo čega je vaše samopouzdanje.
Prestanite da ogovarate druge žene pred njim
Kada pred njim komentarišete izgled neke druge žene, njemu to servirate kao znak vlastite nesigurnosti i to vas čini neprivlačnom.

No comments:

Za mame i buduce mame