Monday, May 26, 2008

Bondova devojka: Ejmi ili Bijonse?



Ponedeljak, 26. maj 2008. 12:15

Iako su, bar za sada, u pitanju samo glasine američki tabloidi prenose vest da će supruga hiphop mogula Jay Z-a Bijonse Nouls, otpevati naslovnu numeru za film "Quantum of solace".

Nastavak sage o tajnom agentu 007 Džejmsu Bondu, pretvorila se u "natpevavanje": producenti su za novu Bondovu muzičku devojku, u početku želeli Ejmi Vajnhaus, koja je do nedavno na ovom projektu sarađivala sa Markom Ronsonom.

Usledili su Ejmini "manji zdravstveni problemi" zbog kojih je popularna britanska pevačica, po rečima mladog producenta zaslužnog za njen hit "Valerie", odustala.

Nakon njihovog prekida saradnje "dok se Ejmi ne sredi malo", kako je rekao Ronson, tabloidi su preneli vest da će pesmu, zajedno sa Vajnhausovom, završiti Pet Shop Boys-i.

Ipak, najnovije glasine kažu da je ovaj 007 angažman ponuđen nekadašnjoj pevačici ženskog benda Destiny's child Bijonse Noulz, koja ovih dana pregovara sa Džonom Berijem, muzičarem koji godinama radi muziku za filmove o Džejmsu Bondu.

"Imajući u vidu njenu popularnost, medijsku eksponiranost i činjenicu da nema 'zdravstvenih problema poput Ejmi, Bijonse je za sada najbolji kandidat za budući hit filma 'Quantum of Solace'", prenose mediji.

(MONDO)

No comments:

Za mame i buduce mame