Saturday, May 24, 2008

Glavni uzrok raka dojke je ANTI-PERSPIRANT

(Izvor vodamagazin)

Radi se o objasnjenju koje bi moglo da rasvetli jedan od uzroka raka dojke. Ovo je napisala specialista stanicne biologije: Gabriela Casanova Larossa, Univerzitet u Urugvaju:
"Prisustvovala sam jednom seminaru o raku dojke. Postavila sam pitanje zasto je pazuh najfrekventnije mesto za razvitak raka dojke. Nisam dobila odgovor, ali sam posle dobila pismo u kom sam dobila i odgovor. Zato zelim taj odgovor da posaljem svima vama. Glavni uzrok raka dojke je
ANTI-PERSPIRANT. Najveci broj proizvoda na trzistu su kombinacija anti-perspiranata i dezodoransa. Dezodoransi nisu stetni. Gledajte, molim vas, sastav proizvoda kod kuce!
*Ako sadrze* *ALUNIMIUM CHLORHYDRAT , BACITE IH ODMAH !
*Cak i ako taj sastav stoji pod imenom dezodoransa.
Pokusajte da pronadjete druge marke koje ne sadrze te hemikalije. Razlog je jednostavan: samo poneki delovi naseg organizma su u stanju da izbace otrovne materije iz organizma, a to su: donji deo kolena (pregib), deo iza usiju, deo izmedju nogu i pazuh. Otrovne materije se izbacuju putem znoja. Anti-perspiranti sprecavaju znojenje. Otrovne materije ne odlaze iz organizma, vec se nakupljaju u limfnim zlezdama ispod ruku. Najcesci uzrok raka dojke se nalazi u toj gornjoj zoni dojke. Muskarci su manje na udaru ove bolesti. Cak i ako upotrebljavaju anti perspirante, ovi ostaju na dlacicama i ne prodiru odmah u kozu. Zene koje koriste anti- perspirante direktno posle depiliranja pazuha imaju jos veci rizik zato sto preko malih ranica prodiru stetne hemikalije jos brze u organizam. Informisite o ovome sve zene! Ako slanjem ove poruke uspete da sprecite samo nekoliko takvih slucajeva, to onda nije izgubljeno vreme.
Hvala vam,

POSALJITE OVO SVIMA KOJE ZNATE!!!!!
Msc. Gabriela Casanova Larossa
Profesor asistent na odseku Celularne Biologije Naucnog Fakulteta Urugvaja "Pilar Lorenzo Morales"

No comments:

Za mame i buduce mame