Wednesday, May 28, 2008

Depilacija intimne zone

(Izvor Kurir)

Imate li frizuru tamo dole ili preferirate čuvenu „brazilku“? Možda ste od onih koji vole izgled kakav im je majka priroda dala?

Odavno je došlo vreme kada friziranje intimnih dlačica nije samo stil namenjen porno-glumicama. Čini se da sve više žena, a i muškaraca razmišlja o drugačijoj frizuri na intimnom delu svog tela.

Veliki broj žena odlučuje se i na trajnu depilaciju kako bi bile glatke i to sve zahvaljujući ženama iz Brazila koje su proslavile čuvenu „brazilku“, jer nošenje tangi na plaži zahteva da se uklone sve ili gotovo sve stidne dlačice.

Sada kada ste se malo informisali, vreme je da se razmotre argumenti „za“ i „protiv“, i da odlučite šta vam je činiti.

Više je razloga zašto se neki odlučuju za uklanjanje dlačica - zbog nošenja pantalona izrazito niskog struka, tangi, kao i izazovnih bikinija koji jednostavno zahtevaju uklanjanje dlačica, ili pak zato jer se s „brazilkom“ osećaju prijatnije i seksepilnije.

I dok neki tvrde da je lepše s dlačicama, jer je priroda tako odredila, drugi će se složiti s tim da je seks bez dlačica puno bolji i čini vas samopouzdanijim. Izgled poput „eteta“ je argument koji će grupa pristalica „brazilke“ pozdraviti, dok će ljubiteljima dlačica upravo ta ideja biti argument protiv brijanja dlačica.

ZA

Obrijano i glatko vam izgleda seksi.
Volite osećanje koji vam pruža „brazilka“ - čistoća, osetljivija koža u tom području, osećaj ogoljenosti.
Jednostavno rečeno - želite lakši pristup!
To vam pruža bolji osećaj bilo da ste u odeći ili goli ispod ćebeta.
Mislite da vam „brazilka“ pomaže u tome da se osećate seksepilnije, atraktivnije i samopouzdanije.

PROTIV

Održavanje neukroćene frizure u vama i vašem partneru budi divlju životinju.
Stručnjaci smatraju da stidne dlačice štite od bakterija i virusa i da redukuju trenje tokom seksa. U vreme kad nije postojao donji veš dlačice su bile te koje su prljavštinu i razne mikrobe držali dalje od genitalija.
Nemate vremena, a ni novca da se bavite uklanjanjem dlačica. Za mnoge depilacija predstavlja puno posla i brige i nemaju nameru da to pretvaraju u naviku.

No comments:

Za mame i buduce mame