Sunday, May 18, 2008

Ako ne zelite operaciju

Uvijek lijepe grudi

Mali trikovi

Iako se ukusi razlikuju, malo koja žena neće poželjeti veći broj grudnjaka.. No, za čvrste i veće grudi nijesu potrebne kozmetičke operacije, već mali trikovi. Pravilo broj jedan zabranjuje male dekoltee, jer grudi čine vizualno manjim.
Većim će ih učiniti sprej za samotamnjenje, koji treba nanijeti na ivice dekoltea i malo ispod njega.
Umjesto korišćenja spreja, na grudi možete da nanesete i bronzer, četkom za rumenilo. Tako će vaše poprsje izgledati bujnije, pišu “24sata”.
Vježba za čvrstoću
Pritisnite dlanove u visini grudi. Zadržite pet sekundi i ponovite deset puta. Ta vježba će ojačati mišiće koji okružuju i podupiru grudi, podići ih i tako povećati.
Losioni pomažu
Losioni za elastičnost kože ne povećavaju grudi, ali zatežu i učvršćuju kožu oko njih. Zato one stoje ravno i čvrsto.
Hrana koja čini čuda
Soja i zob istovremeno će i pojačati čvrstoću grudi. Elastičnost kože popraviće riba i voće, a oblik zadržati orašasti plodovi.
Kragne uvećavaju
Male grudi će uvećati uske, streč majice sa polo kragnom i dubljim dekolteom. Taj efekt stvaraju i džepići na grudima, nabori i vodoravne crte.
Gel-grudnjak
Poboljšani grudnjaci i oni ispunjeni gelom ne samo da povećavaju poprsje, prateći prirodnu liniju, već i popunjavaju prazninu između njih i tako prave obliji izgled.
Biostimulacija
Zvijezde poput Madone i Gvinet Paltrou tvrde da ovi nježni električni impulsi stimulišu grupu mišića oko grudi i tako ih prirodno podižu.

No comments:

Za mame i buduce mame