Wednesday, August 27, 2008

Sve čari seksa na brzaka

Izvor: Kurir

Nekoliko munjevitih, strastvenih akcija mogu da naprave čudo u vašoj vezi! Ukoliko još niste probali ovu avanturu, krajnje je vreme

Seks na brzaka uzrokuje navalu adrenalina kakvu ste imali kad ste bili na početku veze. Nakon njega sigurno ćete se osećati neuporedivo bolje, a mali glas u glavi će vam non-stop ponavljati da ste prava seksi žena. Interesantno je da parovi koji često upražnjavaju ovu vrstu odnosa imaju mnogo bolju komunikaciju, pokazuju više naklonosti jedno prema drugom i srećniji su.

Vole ga i žene
Iako vlada mišljenje da seks na brzaka preferiraju muškarci, jer je to brzi seks bez emocija, to je ipak daleko od prave istine. Muškarci doživljavaju orgazam mnogo brže nego žene, pa kakve onda koristi imaju žene od takvog seksa? Ključ je u požudi, strasti i uzbuđenju koje brzinski seks pruža.

Kombinujte!

Dobar seksualni život mora da bude uravnotežen: malo brzinskog seksa i malo maratonskog. Potpuno je prihvatljivo da od deset odnosa, bar osam bude na brzaka. Kad imate vremena, potrudite se i vodite ljubav sa dugom predigrom i maratonskim glavnim delom.

Osećajte se seksi
Ovo se uči veoma lako. Obucite odeću u kojoj se osećate poželjno, čitajte erotske knjige, pogledajte erotski film, maštajte o seksu sa zgodnim tipom. Što više budete razmišljali o seksu, više ćete ga želeti.

Šta znači na brzaka?

Reč je o bilo kakvom seksu, ne o samom činu penetracije. Seks na brzinu može značiti uzajamno oralno zadovoljavanje ili peting. Čak i samo dodirivanje pojačava erotski apetit i pobuđuje želju za samim činom seksa. Strastveni poljupci i poljupci po vratu i grudima, ili vruća SMS poruka, mogu biti uvertira u dobar seks.

Tajming znači - odmah!
Ako budete čekali da vodite ljubav kad uslovi budu idealni, da se zateknete u najizazovnijem donjem vešu, sveže okupani i namirisani, onda se to nikada neće dogoditi. Stvarni život retko nam omogućava savršene okolnosti za ovu aktivnost. Zato treba iskoristiti svaku situaciju koja se pruža. Seks na brzaka ne uključuje sveće, romantiku, svilenu posteljinu i nežna šaputanja. On je sirov, intenzivan, ali i strastven.

Važna je lokacija
Sve je stvar situacije. Iako je vremenom postao imun na vaše šetanje po kući u polugolom i golom izdanju, otkriveni deo tela, noga ili grudi u javnosti mogu da deluju neočekivano uzbudljivo. Nekoliko minuta brzog seksa u toaletu zadovoljiće našu avanturističku stranu. Nije bitno koliko često vodite ljubav, već da seks bude pomalo opasan, a samim tim uzbudljiviji.

No comments:

Za mame i buduce mame