Monday, August 4, 2008

Keli Bandi obolela od raka dojke


(Kurir)
Keli Bandi obolela od raka dojke

Kristina Eplgejt, 36-godišnja holivudska glumica najpoznatija po ulozi tinejdžerke Keli Bandi u TV seriji „Bračne vode“, boluje od raka dojke.
Bolest je dijagnostikovana za vreme redovnog pregleda, tvrdi Ejmi van Iden, glumičin portparol. Van Iden tvrdi da će Eplgejtova „slušati savete svojih lekara i veruje u njen pun oporavak“.

Kristina, koja je slavu stekla osamdesetih godina prošlog veka kao Keli Bandi, od prošle godine nastupa kao zvezda humorističke TV serije „Samantha Who?“ u kojoj glumi poslovnu ženu koja je u saobraćajnoj nesreći potpuno izgubila pamćenje, pa sada pokušava da rekonstruiše svoj život. Za tu ulogu nominovana je za ovogodišnji „Emi“, a 2003. godine je već osvojila istu nagradu za gostujuću ulogu Rejčeline sestre u TV seriji „Prijatelji“.
Početkom godine, Kristinu je zadesila još jedna nesreća. Li Grivas, njen dugogodišnji prijatelj i bivši momak, umro je od predoziranja drogom.

Eplgejtova je, osim po ulozi jedne od najpoznatijih „glupih plavuša“ na svetu, poznata i kao zagovornik vegetarijanske ishrane.

No comments:

Za mame i buduce mame