Thursday, August 21, 2008

Izvinjenje

Evo ugrabila sam par minuta da vam se pokusam opravdati na temu zasto sam malo usporila sa radom na blogu. Naime pocela sam da radim na novom sajtu:
www.superbeba.com
Rad na njemu je uzrok moje slabije posvecenosti blogu ali znajte da sam ja ipak tu svakog dana da odgovorim na eventualno pitanje koje mozda neko ima za mene.
:-)

4 comments:

Lily said...

Ja se pripremam vec duze vreme da uradim povecanje/podizanje grudi. Zivim u engleskoj, Londonu, i ovde sam imala konsultacije sa 2 vrhunska hirurga. U BG sam isla kod naseg veoma poznatog i sveprisutnog hirurga kod kojeg sam vec radila neke manje intervencije. Podizanje ocnih kapaka, ubacivanje sopstvenog sala u obraze, botoks. Veoma sam se obradovala kad sam pronasla ovaj tvoj blog, jer kod nas je gotovo nemoguce pronaci bilo sta na temu plasticne hirurgije, odnosno necija iskustva. Nadam se da je jos uvek je aktivan, molim te ostavi komentar da bih znala da ga jos uvek koristis. Volela bih i ja nesto da te pitam, mada moram priznati, kroz tvoj dnevnik pokrila si gotovo sve sto bi nekoga moglo da interesuje ukoliko zeli da se odluci na augmentaciju.
Ukoliko neko zeli mene nesto da pita u vezi mojih iskustva, bicu vise nego sretna da im pomognem.
Puno pozdrava

Lily

Tea said...

Tu sam ja samo ne ostavljam vise postove jer kao sto si rekla maltene sve je pokriveno a sada radim na novom sajtu www.superbeba.com

Lily said...

Ok, nema problema, ja cu ici kod hirurga u BG da uradim. Postavicu svoj blog,pa koga zanima moze da procita. Sve najbolje sa novim sajtom. Ja imam veliku cerku, tako da sto se beba tice, ostavljam mladim mama d acitaju.
Pozdrav

Tea said...

Ako imas neko pitanje tu sam.

Za mame i buduce mame