Friday, August 15, 2008

Žizel: Uspela sam zbog grudi

(Blic)
Žizel: Uspela sam zbog grudi
Žizel Bundšen, najplaćenija manekenka na svetu, koja po procenama magazina „Forbs“ godišnje zarađuje 35 miliona dolara, kaže da za svoj uspeh, pre svega, može da zahvali bujnoj kosi i savršenim grudima.

Dvadesetsedmogodišnja Brazilka priča da nije opterećena svojim izgledom i tvrdi da joj je od prvog mesta na listi najseksepilnijih žena važnija zaštita okoline. Takođe, Žizel kaže da je veliki protivnik plastičnih operacija i napominje da je na njoj „sve prirodno“. Međutim, priča se da je Bundšen pre nekoliko godina ugradila silikone u grudi. Uostalom, dovoljno je uporediti njene sadašnje fotografije i slike od pre nekoliko godina - razlika je očigledna.
Poznata manekenka priznaje da se malo udebljala otkad je prestala da puši, a najviše žali zbog toga što je pre pet godina ošišala svoju dugu kosu.
- To nije bilo nimalo zabavno razdoblje u mom životu. Nema mnogo fotografija na kojima se vidi moja kratka kosa. Nikada je više neću ošišati. Uvek govorim da sam uspešna samo zahvaljujući svojim grudima i kosi - rekla je Žizel.
Prelepa Brazilka je, nakon veza sa glumcem Leonardom Dikaprijom i surferom Kelijem Slejterom, već godinu i po u vezi sa Tomom Brejdijem, kvoterbekom Nju Ingland petriotsa. Priča se da njih dvoje uskoro planiraju venčanje, a Brejdi se prošle nedelje uselio u njen stan u Vest Vilidžu u Njujorku.

No comments:

Za mame i buduce mame