Sunday, August 3, 2008

Mesta za vrući provod

Ako se kojim slučajem nađete u nekoj od deset zemalja proglašenih za najseksi zemlje na svetu, koristiće vam sledeće informacije

Kažu da su najlepše devojke sveta na plažama Ibice (Foto L. Breze)

10. Meksiko
Ako zaželite seksi siestu, put pod noge i pravac Meksiko, koji se našao na desetom mestu liste objavljene na sajtu Askmen.com.
U Kankunu su to popularni barovi: „SenorFrogs,” „Daddy ’O and CocoBongo”. U Akapulku disko „Palladium,” te i „Thai Bar,” a u Tihuani navratite u „Senor Frogs,” „Mundo Cafe ili „Safaris”.

9.
Švajcarska
Švajcarci definitivno imaju stav po pitanju seksa koji glasi: „Daj još!” Uz njihovu glad za seksom i prostitucija je legalna.
A ako se slučajno ili namerno zateknete u ovoj zemlji i tražite zabavu, svakako posetite „The Hive Bar” ili „Ba Ba Lu” u Cirihu i doživećete noć za pamćenje.

8.
Španija
U zemlji latinoljubavnika sve odiše seksepilom! Nedavno je jedno istraživanje pokazalo da Španci gutaju „plamenu pilulu” kako bi svoje žene duže zadovoljavali iako s erekcijom nemaju problema i tableta im uopšte nije potrebna.
Za urnebesni provod svakako navratite u klub „Baja Beach” u Barseloni, gde mnoštvo zgodnih žena dolaze da gledaju i budu viđene.
Šta reći o Ibici. Koji god bar da izaberete, nećete pogrešiti.

7. Malezija
Javnosti je ova zemlja poznata po konzervativnosti. Sećate li se koje je samo kontroverze izazvalo pitanje treba li uvesti seksualno vaspitanje u srednje škole!?
No, iza zatvorenih vrata situacija je nešto drugačija. Maležani su poprilično poletni po pitanju seksa i uživaju u svakom tom trenutku.
Mesta za nezaboravni provod su u Kuala Lumpuru – „ Aloha,” „Poppy Bar” ili „Rum Jungle”.

6. Italija
Mnogi Italijani žive „la dolce vita”, a seks im je visoko na dnevnoj to do listi. Jedna anketa pokazala je da 32 odsto Italijana iznad šezdesete ima redovne seksualne odnose.
Vruća mesta za izlaske u Firenci – „Red Garter” i „Moyo”, u Milanu – „Propaganda” i „The Shocking Club”, a u Rimu – „Drunken Ship”.

5.
Poljska
Uprkos tome što slovi za jednu prilično konzervativnu zemlju, Poljska je zaslužila peto mesto na ovoj listi po značaju koji seks zauzima u životu stanovnika jedne zemlje. A kao potvrda je i to što Poljska ima i Erotski festival jednom godišnje, gde možete da pronađete pravo carstvo seksi igračaka za odrasle.
Ako se zateknete u Varšavi posetite „Organzu” ili „Zoo”. Ako dođete u Krakov navratite u „Cien Klub”, „Frantic” ili „Goraczka Freak Club.”

4. Kina
Ako želite dokaz za to da je Kina na četvrtom mestu evo ga – samo u Pekingu je u poslednjih osam godina otvoreno 5.000 seksi-šopova! Plus – Kinezi imaju i SEXPO, gde se izlažu novosti u svetu nakita, i to ne bilo kog, već onog koji isključivo služi za seksualne zanimacije.
Tragate li za ludim provodom u ovoj zemlji, izdvajamo „Bar Rouge,” „Zapata’s” i „Windows ” u Šangaju, „Sanlitun Lu District”, „Bar Blu”, „Suzie Wong ”, „Brown’s” i „Maggie’s” u Pekingu.

3.
Rusija
Je li najveća tajna hladnog rata bila ta da Rusi češće vode ljubav od većine ostalih? Posle pada komunizma sve je izglednije da je bilo tako.
Ruski libido nadahnjuje ih i tera da pune sve više i više novih klubova i barova kako bi se „spetljali”s nekim, i to svake noći!
Ako posetite Moskvu navratite u „The Hungry Duck,” gde se održava muški striptiz tri večeri nedeljno, a tu su još i „Night Flightu” te „Propaganda”.

2. Brazil
Kada uzmemo u obzir i činjenicu da su u Brazilu rođene tange, ima smisla da je seks tamo ključan za život kao i disanje. Plaže su prepune božanstvenih žena koje pršte seksepilom, a karneval da i ne spominjemo!
Ako se nađete u Brazilu i gladni ste zabave, posetite Rio i kvart Lapa, a tu je i „Nuth Bar”, „Baronetti” ili „Club”.

1. Grčka
Ova zemlja ima dugu tradiciju po pitanju seksualnih aktivnosti, još iz drevnih vremena. S takvim temperamentom, Sredozemnim morem, plažama, nije ni čudo što se Grčka ustoličila na prvom mestu liste sajta pomenutog na početku ovog teksta! „Dome, slatki uspaljeni dome!” Tako kažu Grci, za koje važi pravilo da su verni momci ili muževi i da svoju vrelinu gase isključivo u bračnom krevetu.

Predloga za hot provod: Atina – „Hoxton”, Krf – „The Pink Palace,” „Slammer” barili „The Red Bull Bar”, Mikonos – „Paradise Beach.”

1 comment:

Anonymous said...

kao da si iz Bijafre dosla ,sama kost i koza

Za mame i buduce mame