Friday, October 31, 2008

Dala pola miliona funti za ulepšavanje

Autor: FoNet

Bivša Plejbojeva zečica Sara Burdž potrošila je više od pola miliona funti na plastične operacije i kozmetičke tretmane i na taj način oborila svetski rekord koji je držala Amerikanka Sindi Džekson.



Majka troje dece, Sara je imala više od 100 operacija i kozmetičkih tretmana. Njena strast za plastičnom hirurgijom počela je kada se prvi put podvrgla takvoj operaciji nakon napada u kojem je bila pretučena i ozbiljno povređena. Troškovi od pola miliona funti uključivali su, između ostalog, 32.000 funti za laserski tretman lica kako bi se uklonile bore, 26.500 funti za operaciju zatezanja i smanjenja grudi, 30.000 funti kako bi joj se zategao podvaljak, 15.000 funti na zatezanje i uklanjanje sala s trbuha i 14.000 funti na zatezanje kože zadnjice.

Kada se pre tri godine udala za svog sadašnjeg supruga Tonija, obukla se kao Barbi lutka u ružičastu haljinu.
"To je postala zavisnost. Stalno razmišljam šta bih novo mogla da uradim. Nije da sam nezadovoljna sobom, ali želim da zadržim mladalački izgled i oblik tela. U stvari, želim malo da usporim proces starenja", objasnila je četrdesetdevetogodišnja Sara.

Sara Burdž kao tinejdžerka

Neznam sta vi mislite o ovome ali po meni su ovo bacene pare.

No comments:

Za mame i buduce mame