Tuesday, October 21, 2008

Adrijana Lima u grudnjaku od pet miliona dolara

Hiljade dijamanata na grudima verenice Marka Jarića

Jedna od najlepših svetskih manekenki i verenica našeg košarkaša Marka Jarića Adrijana Lima predstavljaće najluksuzniji model ženskog grudnjaka „Victoria’s secret” vredan neverovatnih pet miliona dolara.

Grudnjak koji Adrijana nosi na promotivnim fotografijama optočen je sa čak 3.575 skupocenih crnih dijamanata, 117 okruglih dijamanata od jednog karata, 34 vatrenocrvena rubina, kao i dva velika ovalna crna dijamanta od 100 karata.


Kreatori „Vict­oria’s secret”, ek­s­­kluzivnog proizvođača ženskog rublja, nisu se mnogo obazirali na ekonomsku krizu koja ovih dana potresa svet, kada su dizajnirali ovaj grudnjak. Ovaj modni brend, čije je Lima zaštitno lice već godinama, zapravo tvrdi da je ovaj grudnjak namenjen za postizanje maksimalnog efekta podizanja dekoltea. Revije „Victoria’s secret” po mnogima su najseksepilniji događaj u moru modnih dešavanja, a glavni „krivac” su prelepe manekenke među kojima su osim Adrijane Lime i Žizel Bundšen, Karolina Kurkova, Hajdi Klum, Selita Ebanks…




Osim promocije jednog od najskupljih brushaltera na svetu, prelepa Brazilka učestvuje i u reklamnoj kampanji za novi parfem „Victoria’s secret” nazvan „VS Wish”, za koji je uradila set fotografija u donjem vešu.
Inače, Adrijana blista kako na poslovnom tako i na privatnom planu, te je tako nedavno sa svojim verenikom, Markom Jarićem kupila njihov prvi zajednički dom u Njujorku. Iako se mladi par još uvek nije izjasnio o datumu venčanja, kupovinom luksuznog penthausa u jednoj zgradi u Vašington skver parku, vrednog 6,5 miliona dolara, potvrdili su da je njihova veza ozbiljna. Zanimljivo je da je ovaj penthaus zapao za oko mnogim poznatim ličnostima, a mogući komšija Limi i Jariću mogao bi da bude i Mik Džeger, koji želi da kupi stan u istoj zgradi. Penthaus se nalazi u zgradi iz 19. veka koja je nedavno renovirana , ali je zadržala rafiniranost starih zdanja - svaki stan je bogato opremljen ručno rađenim kuhinjama u engleskom stilu, podovima od drveta brazilske trešnje, kaminima u viktorijanskom stilu, velikim terasama i džakuzijem.
Adrijana i Marko sve slobodno vreme provode zajedno, a letos su krstarili Jadranom, te je Marko svojoj izabranici pokazao i dobar deo hrvatskog primorja. Inače, plavooka manekenka je posle završenog letovanja dobila i manju rolu u popularnoj američkoj sapunici „Ružna Beti”, gde će u jednoj od narednih epizoda glumiti upravo ono što joj najbolje pristaje - lepo lice sa naslovnice.

Najskuplji grudnjaci
Brazilska manekenka Žizel Bundšen nosila je najskuplji grudnjak na svetu, koji je čak dospeo i u Ginisovu knjigu rekorda. Grudnjak je bio vredan 15 miliona dolara, a sačinjen je od crvenog satena i 1.300 dragulja, pretežno rubina i dijamanata. Njene koleginice Tajra Benk i Karolina Kurkova takođe su bile u prilici da nose preskupe grudnjake „Victoria’s secret” koji su koštali 10 i 12 miliona dolara.

No comments:

Za mame i buduce mame