Tuesday, September 30, 2008

Zbog silikona za devojku hteo da ubije majku

STRASNO!

Jedan tinejdžer iz Kolorada angažovao je ubicu da usmrti njegovu majku, kako bi njenim novcem mogao da plati devojci plastičnu operaciju povećanja grudi.

Nikita Li Vajs i Sofi Nikol Alsept
Nikita Li Vajs i Sofi Nikol Alsept

U saopštenju policije se navodi da su uhapšeni osamnaestogodišnji Nikita Li Vajs i njegova tri godine starija devojka Sofi Nikol Alsept, a slobode su lišena još dvojica mladića, Huan Antonio Velez Gonzales (18) i Brendon Majkl Soroka (19).

Za ubistvo je angažovan Gonzales koji je u sredu pokušao da izvuče Nikitinu majku Hjun Suk iz kuće, ali žena nije odgovarala na zvonce na vratima.

Zatim je u četvrtak Gonzales, potpuno odeven u crno, pokušao ponovo i ovoga puta uspeo da napadne ženu malom drvenom palicom za bejzbol, ali se ona nekako otrgla i pobegla kod komšije od kojeg je pozvala policiju. U bolnicu je prebačena sa lakšim povredama.

Napadač je brzo identifikovan i uhapšen, i tada se klupko odmotalo.

Policija je utvrdila da je Vajs hteo da proda majčin automobil i da novac da devojci koja je po svaku cenu želela "nove" grudi.

Honorar za ubicu bio je 2.000 dolara, a grupa je planirala da majčino telo zakopa u pustinji u Novom Meksiku ili da ga ostavi u Arizoni.

Svi su zadržani u pritvoru, pošto nisu mogli da plate kauciju od po 50.000 dolara.

No comments:

Za mame i buduce mame