Monday, June 9, 2008

Zavodljiv dekolte


Malim trikovima pomoću kozmetike i odeće učinite da vaše poprsje izgleda savršeno

Ukusi se razlikuju i iako će neki muškarci reći da vole male grudi, malo koja žena neće poželeti veći broj grudnjaka ili lepši oblik grudi. Većina veruje da velike grudi ostavljaju muškarce bez daha, i neretko su u pravu. Da biste imale čvrste i veće grudi nisu potrebne operacije, sličan efekat možete da postignete i pomoću malih trikova.

Pravilo broj jedan za zavodljivo poprsje zabranjuje male dekoltee, jer grudi čine vizuelno manjim. Male grudi uvećaće uske, rastezljive majice s polo kragnom i dubljim dekolteom. Isti efekt stvaraju i džepići na grudima, nabori i vodoravne crte.

Za izgled dekoltea presudan je izbor grudnjaka. Grudnjaci ispunjeni gelom povećavaju poprsje prateći prirodnu liniju, ali i popunjavaju prazninu između njih i tako stvaraju obliji izgled.

Efekat bujnijih grudi možete da postignete i pomoću spreja za samopotamnjivanje, koji ćete naneti na ivice dekoltea i malo ispod njega. Umesto spreja, na grudi možete da nanesete i bronzer četkom za rumenilo, koji će takođe učiniti da grudi izgledaju bujnije.

Pun pogodak... Kvalitetnom ishranom poboljšavate zdravlje, ali i izgled grudi

Zvezde poput Madone i Gvinet Paltrou priznaju da je tajna njihovih zavodljivih dekoltea u biostimulaciji. One tvrde da nežni električni impulsi stimulišu grupu mišića oko grudi i tako ih prirodno podižu.

Ako nemate novca za ove tretmane, od pomoći su i losioni za elastičnost kože. Oni ne povećavaju grudi, ali učvršćuju kožu oko njih, zbog čega one stoje ravno i čvrsto.

Gledanje u grudi produžava život

Muškarci provedu godinu dana života gledajući u žene, pokazalo je istraživanje. Prvo što na njima vide jesu grudi. Nemačko istraživanje dokazalo je i da gledanje snažnijeg pola u ženske grudi produžuje muškarčev život za gotovo pet godina, a utiče i na snižavanje pritiska i popravlja cirkulaciju.

Važnu ulogu u izgledu kože, a samim tim i grudi, ima i ishrana. Sočivo, soja i zob su namirnice kojima ćete pojačati čvrstoću grudi. Elastičnost kože „popraviće" riba i voće, a grudi će oblik zadržati zahvaljujući orašastim plodovima.

Osim kozmetičkih trikova, vežbama koje ćete svakodnevno raditi možete da poboljšate izgled dekoltea. Idealna vežba jeste da pritisnite dlanove u ravnini grudi. Zadržite pet sekundi i ponovite deset puta. Time ćete ojačati mišiće koji okružuju i podupiru grudi i tako ćete ih podići i povećati.

No comments:

Za mame i buduce mame